CENONE: SLUIT HET JAAR AF MET AMICI

‘CENONE’ 31 DECEMBER 2016

SHARED DINING MENU

ANTIPASTI

  • Italiaanse vleeswaren
  • oude Parmezaanse kaas met aardbeien creme
  • flensje gevuld met spinazie en ricotta
  • courgette frietjes met tomaten basilicumsalsa
  • aubergine-wrap met gorgonzola
  • polenta-crostini met pittige gamba
  • wild pate met cranberry compote
  • rolletje van rosbief gevuld met rucola, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas

ZUPPA

  • pittige tomaten paprikasoep met mascarpone

PRIMO

  • ravioli gevuld met spinazie en ricotta met salieboter
  • risotto met paddenstoelen

SECONDO

  • zeevruchtenschotel bestaande uit kabeljauwrug filet en verschillende schaal- en schelpdieren met saffraan en sinaasappel
  • met pancetta omwikkelde kalkoenborst gevuld met kruidig kipgehakt en in Marsala-wijn geweekte cranberry’s
  • gepofte kastanje champignons met gorgonzola, noten en geroosterde groenten
  • met kaas en spinazie gevulde tomaat

DOLCI

verschillende zoete toetjes van buffet

PROSECCO

met panettone

de avond begint om 20 uur met prosecco en eindigt om 00:30 uur

€ 50,- pp incl drank (rode en witte wijn, prosecco, fris en koffie)