Kerst

24 DECEMBER OM 19 UUR

25 DECEMBER OM 13 UUR EN OM 19 UUR

26 DECEMBER OM 13 UUR EN OM 19 UUR

KERSTMENU 2017                                                      

SHARED DINING: een tafel vol lekker eten – samen proeven en genieten! € 39,50 PP

ENTRATA

glaasje Prosecco

Italiaanse vleeswaren met groenten in het zuur

een 42 maanden gerijpte Parmezaanse kaas met een pittige mostarda

ANTIPASTI

huisgemaakte focaccia

italian nacho’s

polenta crostini met gorgonzola, peer en walnoot

tricolore di ricotta

crostini met pittige gamba’s en lardo di colonnata

wildpate met een compote van rode ui en cranberry

ZUPPA

mini-minestrone: krachtige bouillon met fijne verse groenten

SECONDO

pesce – zeevruchtenschotel bestaande uit kabeljauwrugfilet en verschillende schaal- en schelpdieren in een saffraan sinaasappelsaus

lepre – boterzachte hazenrug filet met een rode port/bosvruchtensaus

vega – toren van verschillende gegratineerde groenten

GRANDE DOLCE o FORMAGGI

verrassing van verschillende zoete Italiaanse desserts of

een plankje met verschillende Italiaanse kaasjes, vijgenbrood en compote

 

AFHAAL KERSTMENU 2017                                         

SHARED DINING: een tafel vol lekker eten – samen proeven en genieten!€ 29,50 PP

ANTIPASTI

       bestaande uit

  • huisgemaakte focaccia
  • Italiaanse vleeswaren met groenten in het zuur
  • een 42 maanden gerijpte Parmezaanse kaas met een pittige mostarda
  • polenta crostini met gorgonzola, peer en walnoot
  • tricolore di ricotta
  • pittige gamba’s met lardo di colonnata
  • wildpate met een compote van rode ui en cranberry

ZUPPA

 mini-minestrone: krachtige bouillon met fijne verse groenten

SECONDO

pesce – zeevruchtenschotel bestaande uit kabeljauwrugfilet en verschillende schaal- en schelpdieren in een saffraan sinaasappelsaus

tacchino – met pancetta omwikkelde kalkoendij gevuld met kruidig kipgehakt met in Marsala geweekte cranberry’s

vega – toren van verschillende gegratineerde groenten

aardappel broccoli koekjes

GRANDE DOLCE o FORMAGGI

verrassing van verschillende zoete Italiaanse desserts

of

een plankje met verschillende Italiaanse kaasjes, vijgenbrood en compote

      

af te halen op 24 dec om tussen 15:00 en 16:00 uur

25 en 26 december tussen 11:00 en 12:00 uur