Menu

KERST

 Reserveer nu alvast je tafel voor de feestdagen!

 

 

 Reserveer nu alvast je tafel voor de feestdagen!



Keuzemenu

€ 29,50
  • Het keuzemenu bestaat uit:
  • Antipasti
  • Primo
  • Secondo
  • Als u geen gebruik maakt van het menu gelden onderstaande prijzen.

Antipasta

€9,50
  • Keuze uit verschillende kleine hapjes.

Primo

€ 9,50
  • Wild trio
    combi van bitterbal van hert, wilde paddenstoelen cappuccino en wildzwijn pate
  • Tagliatelle salsiccia
    lintpasta met een saus van Italiaanse saucijsjes, paddenstoelen en salie
  • Gnocchi
    aardappel gnocchi met romige gorgonzola, rucola en walnoten
  • Papardelle
    brede lintpasta met een winters gekruide wildstoof
  • Surf 'n turf
    langzaam gegaarde kalfsmuis met knoflook garnalen en lente ui
  • Ravioli
    luxe pasta gevuld met krab en kreeft met een zachte saffraansaus

Secondo

€15,00
  • Tagliata
    gesneden biefstuk van de gril met rucola, balsamico en Parmezaanse kaas
  • Scaloppine al pepe rose
    malse kalfslapjes met roze pepersaus
  • Spezzatino
    klassiek gestoofd wild met pure en stoofpeertje
  • Trio selvaggio
    combinatie van biefstukjes van haas, hert en wildzwijn met krachtige rode wijnsaus (+5,-)
  • Vega
    portobello gevuld met spinazie, kazen en noten
  • Gamberi
    gamba's in een romige tomaten saus met een vleugje Pernod
  • Sogliola
    hele zeetong in boter gebakken (+€ 5,-)

Dolce

  • Tiramisu
    klassiek mascarpone toetje met langevingers, Amaretto en espresso
    € 5,00
  • Tiramisu frutti di bosco
    mascarpone dessert met verse aardbeien en limoncello
    € 5,00
  • Semifreddo caramel
    vanille parfait met caramel/zeezout en crunchy amandelen
    € 5,00
  • Semifreddo amarena
    parfait met stukjes chocolade met amarenakersen en Oreo crunch
    € 5,00
  • Frutta
    herfstfruit uit de oven met vanille ijs van Alessandro
    € 5,00

Formaggi

  • Formaggi
    plankje met pikante gorgonzola, zachte taleggio en een gerijpte parmezaan met een compote van vijgen en met noten
    € 7,50