KERST MENU

KERST MENU 2016 € 35,- pp

Het menu kan ook in de vorm van ‘SHARED DINING’ geserveerd worden per tafel.

De tafel vol met lekker dingen: samen proeven en genieten!

PROSECCO

  • glaasje Prosecco met Italiaanse vleeswaren en oude Parmezaanse kaas met aardbeien creme

ANTIPASTI

  • Trio del bosco

flensje gevuld met spinazie en ricotta, courgette frietjes met tomaten basilicumsalsa en aubergine-wrap met gorgonzola

  • Trio del mare

polenta-crostini met pittige gamba en gegrilde coquille en een krabkoekje met limoendip

  • Trio dei monti

combinatie van huisgemaakt wild-kroketje, wild pate en een pasteitje met een ragout van kalfsvlees en bospaddenstoelen

ZUPPA

  • mini-minestrone: kruidige bouillon met verse groenten

SECONDO

  • Vega

gepofte kastanje champignons met gorgonzola, noten en geroosterde groenten

  • Pesce

zeevruchtenschotel bestaande uit kabeljauwrug filet en verschillende schaal- en schelpdieren met saffraan en sinaasappel

  • Lepre

boterzachte hazenrug filet met rode port/bosvruchtensaus

  • Bistecca

malse biefstuk met naar keuze roze peper- of gorgonzolasaus

DOLCI O FORMAGGI

  • Dolci

plankje met vijf verschillende zoete toetjes

  • Formaggi

plankje met verschillende Italiaanse kaasjes, vijgenbrood, noten en compote