Menu

vrijdag en zaterdag met carnaval zijn we gewoon als restaurant geopend, zondag hebben we een carnavalsmenu.

5 t/m 10 maart zijn we gesloten

 

 



Keuzemenu

€ 32,50
  • Het keuzemenu bestaat uit:
  • Antipasti
  • Primo
  • Secondo
  • Als u geen gebruik maakt van het menu gelden onderstaande prijzen.

Antipasta

€9,50
  • Keuze uit verschillende kleine hapjes.

Primo

€ 9,50
  • Ravioli
    gevuld met spinazie en ricotta met salieboter
  • Quadrati
    pasta gevuld met krab en kreeft met een kreeftensausje
  • Risotto al Barolo
    romige risotto met krachtige Barolo wijn
  • Mare e monti
    dun gesneden rosbief met knoflookgarnaaltjes en lente ui
  • Spaghetti allo scoglio
    spaghetti met verse venusschelpen, mosselen en garnalen
  • Carpaccio
    zoals Cipriani 'm maakte om Harry's Bar in Venezie: met pittige mayonaise, kappertjes en Parmezaanse kaas

Secondo

€ 19,50
  • Tagliata
    gesneden biefstuk van de gril met rucola, balsamico en Parmezaanse kaas
  • Saltimbocca
    malse kalfslapjes met Parmaham en salie in witte wijn
  • Ossobucco
    in kruiden en wijn gestoofde kalfsschenkel met gremolata
  • Vega
    aubergine gevuld met kaas, tomaat, broodkruim en kruiden naar een recept uit Puglia
  • Pesce
    zalmfilet met een kruidenkorstje van kaas, broodkruim en pistachenootjes uit de oven
  • Anatra
    eendenborstfilet met een krachtige rode wijn / bosbessensaus

Dolce

  • Semifreddo caramel
    vanille parfait met caramel/zeezout en crunchy amandelen
    € 5,00
  • Grande dolce
    proeverijtje van zoete desserts voor twee personen
    € 12,50
  • Tiramisu classico
    mascarpone dessert met Italiaanse lange vingers, Amaretto en espresso
    € 5,00
  • Ravioli dolci
    chocolade ravioli gevuld met ricotta en sinaasappel met chocolade ijs van Alessandro en Grand Marnier mascarpone
    € 5,00

Formaggi

  • Formaggi
    plankje met pikante gorgonzola, zachte taleggio en een gerijpte parmezaan met een compote van vijgen en met noten
    € 7,50