top of page
Heeft u een vraag over ons restaurant, dieetwensen, bereikbaarheid of de mogelijkheden voor catering? Veel antwoorden kunt u op deze pagina vinden.Stond uw vraag er niet tussen?
Vul dan het contactformulier in onder de button.
 • Betaalmethodes
  Bij Amici d’Italia kunt u betalen door middel van pin, creditcard of contant. Amici d'Italia heeft haar eigen cadeaubonnen. Het is niet mogelijk te betalen met een vvv of diner bon.
 • Bereikbaarheid
  Amici d’Italia ligt aan de houtstraat 2d in Oss. U kunt parkeren in het centrum, het Jurgensplein is de dichtstbijzijnde optie, voor overdekt parkeren kiest u voor Parkeergarage Bergoss aan de Oostwal 177 . Vanaf het Centraal station is het een kleine 10 minuten te voet.
 • Catering
  Bij Amici kunt u ook terecht als je thuis, op de zaak of tijdens een feest wilt genieten van de authentieke italiaanse keuken. Hier zijn meerdere mogelijkheden variërend van hapjes en borrelplanken tot een volledig buffet. Klik hier voor meer informatie of een offerte.
 • Reserveren
  Zeker zijn van een tafel maak dan een reservering, dit gaat eenvoudig in ons reserveringsysteem. Lukt dit niet of zijn er bijzonderheden neem dan contact en stuur een mail naar info@amiciditalia.nl of bel naar 0412-622105
 • Take Away
  Op dit moment hebben wij geen mogelijkheden tot take away. Wilt u toch thuis genieten van culinaire kunsten van onze chef? Vraag dan naar de mogelijkheden voor catering.
 • Dieetwensen en allergenen.
  Wij kunnen met diverse dieetwensen en allergieën rekening houden. Omdat we alles vers bereiden is het van belang dat u mogelijke allergieën of andere wensenbij de reservering doorgeeft. Hierdoor hebben we voldoende tijd om eventueel op zoek te gaan naar een passend alternatief. Dat is voor onze chef een leuke uitdaging! We hanteren gebruikelijke protocollen op het gebied van hygiëne en gaan zorgvuldig om met onze gerechten (?), echter kunnen we kruisbesmetting nooit garanderen.
 • Openingstijden
  Amici d’Itialia is geopend op dinsdag t/m zondag van 17:00 tot 00:00. Onze keuken sluit om 21:00. Wees welkom om hierna te genieten van wijn, koffie en thee of in de zomer van onze binnentuin met een Italiaanse cocktail.
 • Walk In
  Ook zonder reservering bent u welkom! Echter kunnen wij in dat geval geen tafel garanderen en zijn de mogelijkheden tot bijzondere dieetwensen beperkter.
 • Vega en Vegan
  Veel van onze gerechten zijn ook beschikbaar in een vegetarische variant. Liever volledig plantaardig, laat dit bij de reservering weten zodat onze chef daar rekening mee kan houden.
bottom of page